De Klussenier Elroy Ungerer

De Klussenier Elroy Ungerer
De Klussenier Elroy Ungerer

Mare 61
2642 KA Pijnacker

Dien uw aanvraag in »

015 369 83 35
06 4895 6916
e.ungerer@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24367419

Mijn werk

Even voorstellen

Elroy Ungerer, gehuwd, vader van drie kinderen en meer dan 8 jaar geleden van een droom werkelijkheid gemaakt: van mijn hobby mijn werk (klusbedrijf in Pijnacker) gemaakt! En nog geen dag spijt gehad van de keuze om Klussenier te worden. Inmiddels heb ik al veel klussen naar tevredenheid van de klant afgerond en veel particulieren en bedrijven in de wijde omgeving van Pijnacker weten mij te vinden.

In een paar woorden kan ik zeggen dat ik me altijd voor 100% inzet voor de werkzaamheden, vooral netjes en nauwkeurig werk en een betrouwbare vakman ben. Ik zie iedere dag als een nieuwe uitdaging en ben trots op het werk dat ik voor de klant heb afgerond. Dit blijkt ook uit de reactie van mijn klanten. U kunt op de bijgevoegde foto’s een selectie zien van een aantal werkzaamheden.

Korte omschrijving van mijn werkzaamheden, specialiteiten en ervaring:
Installeren en/of leveren van badkamers en toiletten, elektra, leidingwerk, vertrouwd verbouwen, sloopwerkzaamheden en afwerken, aftimmeren van zolders en dakkapellen, het plaatsen van dakkapellen en dakramen, indelen van kamers, stuc werkzaamheden, buitenkranen, kleine klusjes in en rond het huis en nog veel meer. Ik heb diverse vaktrainingen succesvol afgerond, zo ben ik door VELUX en ISOVER gecertificeerd Installateur waardoor ik de klant kan voorzien van professioneel advies en ik verzorg de levering en deskundige montage van dakramen en isolatieproducten.

Mijn werkgebied is o.a. Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Zoetermeer, Delft, Den Haag-Ypenburg, Berkel en Rodenwijs en Bleiswijk. Als u buiten de genoemde plaatsen woont dan is dit ook geen enkel probleem, de afgelopen jaren ben ik op veel plaatsen geweest.

Hoe ga ik te werk?
Na een klusaanvraag of email neem ik contact met u op en dan maken we een afspraak om bij u langs te komen (geen voorrijkosten) en de gevraagde werkzaamheden met u door te nemen. U kunt mij ook telefonisch benaderen voor een afspraak. Na mijn bezoek stel ik een duidelijke offerte op en verzend deze zo spoedig mogelijk. U kunt dan zelf beoordelen of u vervolgens op de uitgebrachte offerte in wilt gaan. Als we tot een overeenkomst komen wordt uw klus ingepland.

Denkt u aan bijvoorbeeld een nieuwe zolder, het plaatsen van een VELUX dakraam, een nieuwe badkamer of moeten er klussen worden afgerond in en om uw huis of bedrijf? Bij de Klussenier Elroy Ungerer bent u op het juiste adres.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Pijnacker voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
 
Loading...